Wrap med tonfIsk

Wrap med tonfIsk

Av: / Foto: Ulrika Pousette
20 min
2 portioner
Suverän till lunchen, picknicken eller matsäcken!
Fler recept på:
Picknickmat, Sallad, Fisk
Annons

Ingredienser

    1. 1 burk tonfsk i olja, 185 g
    2. 2 st hårdkokta ägg
    3. 2 msk majonnäs eller remouladsås
    4. 1 dl crème fraiche
    5. 2 msk hackade pickles eller syltlök
    6. 4 st salladsblad
    7. 2 st tortillas- eller andra tunnbröd

Gör så här

    1. 1.

      Låt tonfsken rinna av. Hacka äggen.

    2. 2.

      Blanda majonnäs, crème fraiche och pickles och vänd ner ägg och tonfsk. Fördela salladsbladen på bröden.

    3. 3.

      Lägg fyllningen längs ena kanten. Rulla ihop och vik in kanterna så att det blir ett paket. Slå in det i plastflm.

    4. 4.

      Ta bort plastflmen och dela wrapsen snett på mitten när de ska serveras.

Fler recept på:
Picknickmat, Sallad, Fisk
Är innehållet i detta recept olämpligt?