Vit Fisk med Potatis, Tomater och Gröna Bönor

Vit Fisk med Potatis, Tomater och Gröna Bönor

Av:
25 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 1 msk Rapsolja
    2. 1 tsk Vitlökspulver
    3. 700 g Potatis
    4. 1 förp Körsbärstomater
    5. 450 g Haricot Verts
    6. 2 msk Kapris
    7. 400 g Vit fisk
    8. Salt och Peppar

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200 C och skär upp potatisen

    2. 2.

      Blanda potatisen med hälften av oljan och kryddorna. Lägg på en plåt och sätt in i ugnen i 15–20 min (tills de börjat få färg)

    3. 3.

      Ta ut plåten och lägg till haricots vertsen, tomaterna och kapris till plåten. Lägg fiskfiléerna i mitten av plåten. Krydda med andra hälften av oljan och kryddorna. Sätt in i ungen i ytterligare 10–20 min (tills fisken är klar)

Är innehållet i detta recept olämpligt?