Vit chokladfrosting - att spritsa tårtor med

Vit chokladfrosting - att spritsa tårtor med

Av:
jättebra att spritsa med Det som blir över går att frysa in Går bra att färga
Annons

Ingredienser

    1. 360 g vitchoklad
    2. 12 dl grädde
    3. 8 st gelatinblad

Gör så här

    1. 1.

      Lägg gelatinbladen i 1/2 liter kallt vatten i ca 30 min

    2. 2.

      hacka chokladen fint

    3. 3.

      värm grädden till 90 grader - får ej koka

    4. 4.

      Rör ner ukramade gelatinet tills det lös upp.och smält sedan chokladen i grädden

    5. 5.

      sila ev för klumpfritt

    6. 6.

      plasta in och ställ i kyl över natt

    7. 7.

      Vispa krämen luftig och slät

    8. 8.

      För att inte få den så söt går det bra vid vispningen att lägga i ca 300 g philadelphiaost. Tag lite i tagen och smaka dig fram.

Är innehållet i detta recept olämpligt?