Vegetarisk Lasagne

Vegetarisk Lasagne

Av:
60 min
Annons

Ingredienser

  1. Grönsaksblandningen

    1. 2 St Gul lök
    2. 8-15 St Champinjoner (hackade)
    3. 3-5 St Morötter
    4. 1 St Zucchini
    5. 5 St Körsbärstomater (skurna i halvor)
    6. 1 Pkt Krossade tomater (chili e nice)
    7. 1-2 St Grönsaksbuljong
    8. 1 Pkt Frusen stuvan bladspenat
    9. 2-4 St Vitlöksklyftor
  2. Övrigt

    1. Lasangeplattor
    2. Grädde

Gör så här

    1. 1.

      Hacka och stek lök och champinjoner.

    2. 2.

      Riv zucchini och morötter. Häll i kastrullen tillsammans med körsbärstomater och den hackade vitlöken.

    3. 3.

      Krydda med salt och vitpeppar.

    4. 4.

      Värm upp buljongtärningarna i ca 1-2 dl vatten och tillsätt.

    5. 5.

      Låt koka några minuter innan du tillsätter spenaten.

    6. 6.

      Låt allt sjuda ett tag innan man varvar med pastaplattor i en lungsform.

    7. 7.

      Lägg på sista grönsakslagret, tillsätt grädde så att det är vätska upp till minst 3/4 av lagren.

    8. 8.

      Lägg på ost och sätt i ugn på ca 210 grader i ca 30 min.

Är innehållet i detta recept olämpligt?