Veganska hamburgare

Veganska hamburgare

Av:
Annons

Ingredienser

  1. 1 stor gul lök – finhackad 3 klyftor vitlök – finhackade 1/2 rödbeta – finriven, inkl. saften från

    1. 825 g 1 påse Anammas Formbara vegofärs

Gör så här

    1. 1.

      Tina vegofärsen till rumstemperatur i ett vattenbad

    2. 2.

      Hacka lök och vitlök fint. Skala och riv rödbetan.

    3. 3.

      Blanda alla ingredienser

    4. 4.

      Smaka av med sojasås, peppar och ev. extra kryddor. Smaken förändras inte jättemycket när den steks (löken blir mildare typ) men du kan justera kryddor, sötma och sälta nu.

    5. 5.

      Forma biffar, ungefär 1 dm i diameter, och ca 1,5 cm tjocka Stek på hög värme 3-4 min per sida tills biffen har en jämn konsistens i mitten och på kanterna.

    6. 6.

      Du kan försteka biffar och hålla varma i någon timme för att sedan väcka de sista 30 sekunderna i en panna om du vill

Är innehållet i detta recept olämpligt?