Vegan Pad Thai

Vegan Pad Thai

Av:
15 min
2 dl
Så gott och nyttigt att klockorna stannar.
Annons

Ingredienser

  1. Såsen

    1. 4 Msk Mandelsmör
    2. 0,5 Dl Japans soya
    3. 1 St Rödlök
    4. 2 St Vitlöksklyftor
    5. 1 St Lime (saften)
    6. 1 St Röd Chilli
    7. 2 Msk Lönnsirap
  2. Nudlarna

    1. 1 Påse Kelpnudlar
    2. 3 St Vårlökar
    3. 2 Nypor Svarta sesamfrön
    4. 1 Knippe Färsk koriander

Gör så här

    1. 1.

      Koka upp vatten och häll det över kelpnudlarna, låt nudlarna stå i vattnet medan du gör såsen.

    2. 2.

      Lägg alla sås ingredienser i en matberedare och mixa i Max en minut tills du får en sås. Använd gärna kungmarkattas mandelsmör.

    3. 3.

      Sila av nudlarna och krama dem lite i en kökshandduk så de inte är så blöta. Ta fram en stor skål som du lägger nudlarna i, häll över all sås och blanda samman. Skär upp vårlökarna och koriandern, garnera med det och med svarta sesamfrön. Klart och mums!

Är innehållet i detta recept olämpligt?