Värmande fiskgryta med råris

Värmande fiskgryta med råris

Av:
20 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 1 skivad gul lök
    2. 2 skivade morötter
    3. 1 msk olja
    4. 1 skivad purjolök
    5. 1 burk passerade tomater
    6. 1 fiskbuljongtärning
    7. 1 tsk salt
    8. 2 krm citronpeppar
    9. 400 g vit fiskfilé
    10. 250 g stora räkor med skal
    11. 200 g små röda tomater
    12. 2 msk hackad dill

Gör så här

    1. 1.

      Fräs lök och morot i olja i en kastrull. Tillsätt purjolök, passerade tomater, buljongtärning, salt och peppar. Koka upp. Sjud i 10 min

    2. 2.

      Skär fisken i grova bitar och lägg dem i grytan. Lägg på locket och sjud några min tills fisken är klar. Skala räkorna, lägg dem och tomaterna ovanpå, låt allt bli varmt. Strö över dill och servera med kokt råris

Är innehållet i detta recept olämpligt?