Varm sparrissallad

Varm sparrissallad

Av: / Foto: Anders Norrsell
30 min
4 personer
Recept på varm sparrissallad - perfekt tillbehör.
Fler recept på:
Sallad, Dill
Annons

Ingredienser

    1. 2 bunt vit sparris
    2. 2 bunt grön sparris
    3. 2 skivor glutenfritt bröd
    4. 125 g smör
    5. 3 msk kapris
    6. 1 litet knippe dill
    7. salt

Gör så här

    1. 1.

      Skala den vita sparrisen. Bryt av basen på den gröna. Dela sparrisen i små bitar. Koka sparrisen i lättsaltat vatten, den gröna 2–3 minuter, den vita 6–7 minuter. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Lägg sparrisen på ett uppläggningsfat.

    2. 2.

      Skär brödet i små kuber och bryn hastigt i lite smör, ta upp.

    3. 3.

      Bryn resten av smöret och tillsätt kaprisen.

    4. 4.

      Grovhacka dillen och strö över sparrisen, häll över kaprissmöret och strö över krutongerna.

Fler recept på:
Sallad, Dill
Är innehållet i detta recept olämpligt?