Varm smörgåstårta

Varm smörgåstårta

Av:
RECEPT: 3 skivor hönökaka (halvcirklar) Fyllning: 2 msk smör 1 purjolök 1 burk konserverade skivade champinjoner 2 dl créme fraiche svartpeppar Topping: 1,5 dl riven ost 1 tomat oregano 200 g skinka eller kalkon 150 g färskost (t.ex creme cheese) S
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200 grader. Skölj, ansa och strimla purjolöken fint. Fräs purjolöken med en rejäl smörklick. När purjolöken börjar mjukna, stäng plattan och tillsätt creme fraiche och peppar. Bred creme cheese på de tre skivorna hönökaka. Fördela fyllningen på två av skivorna. Strimla skinkan och lägg på. Lägg samman. På översta lagret: lägg riven ost och skivade tomater. Krydda med oregano. Ställ mitt i ugnen i 20 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?