Varm smörgåstårta

Varm smörgåstårta

Av:
60 min
1 St
Annons

Ingredienser

  1. Tårtbotten

    1. 1 St Smörgåstårtbotten (3 skivor)
  2. Första lagret

    1. 1 St Purjolök
    2. 1 St Förpackning rökt skinka
    3. 200 G Champinjoner
    4. 3 Dl Grädde
    5. Vetemjöl
  3. Andra lagret

    1. 4 St Ägg
    2. Majonnäs
    3. Dill
  4. Topping

    1. Tomater
    2. Ost
    3. Smör

Gör så här

    1. 1.

      Koka ägg medium. Mosa dem och blanda med majonnäs och dill efter smak till en röra.

    2. 2.

      Stek skinka, purjo och champinjoner

    3. 3.

      Koka grädde med mjöl till tjock stuvning

    4. 4.

      Blanda ned skinkröran i stuvningen

    5. 5.

      Bred skinkröran på första lagret. Bred sedan äggröran på andra lagret.

    6. 6.

      Bred smör på locket och lägg på skivade tomater och ost

    7. 7.

      Grädda i ugnen tills osten smält och fått lite färg

Är innehållet i detta recept olämpligt?