Smält smöret.
Mixa kex och daim i en matberedare till ett fint smul.
Tillsätt smöret och blanda till en formbar massa.
Tryck ut kexmassan i pajformen och låt den sedan stå i kylskåpet för att stelna medan du gör fyllningen.
Mät upp alla ingredienser till pannacottan i en kastrull och rör om under uppvärmingen.
Låt pannacottan koka i ca 3-4 minuter under fortsatt omrörning på högsta värmen innan du häller upp den i ditt pajskal.
Ställ tillbaka pajformen i kylskåpet och låt pannacottan stelna helt innan du toppar med salt kolasås.
Blanda farinsocker och vispgrädde till salt kolasås i en kastrull. Koka upp under omrörning i ca 10 minuter, du märker att den blir tjockare.
Häll över kolasåsen i en skål och låt svalna innan du häller den över din pannacottafyllning och sprider ut den jämnt.
Låt kolasåsen stelna lite i kylskåpet innan du garnerar med daim, flingsalt och hallon.