Ungsbakad torsk med tomatsås

Ungsbakad torsk med tomatsås

Av:
70 min
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 400 gram torsk, tinad
    2. 1 gul lök
    3. 2 vitlöksklyftor
    4. 500 gram krossade tomater
    5. 1 cm ingefära, finriven
    6. 1 msk lantbuljong
    7. 1 msk kokosolja
    8. salt
    9. svartpeppar
    10. persilja

Gör så här

    1. 1.

      Hacka löken grovt och lägg i mixer tillsammans med vitlök, krossade tomater, ingefära, buljong och kokosolja och mixa i 30 sekunder.

    2. 2.

      Smaka av med salt och peppar.

    3. 3.

      Placera fisken i en ungsfast form, häll över tomatsåsen och pudra med persilja.

    4. 4.

      Sätt in i ugn på 70 grader och vänta tills fisken blir 56 grader.

    5. 5.

      Servera med quinoa eller durrakorn som du rör ihop med lite kokosolja och grönsaker.

Är innehållet i detta recept olämpligt?