Ugnsstekt banan med vitchokladkvarg, hallonsylt och äggriskakor

Ugnsstekt banan med vitchokladkvarg, hallonsylt och äggriskakor

Av: / Foto: Grötochägg
15 min
1 Portion
Ett ljuvligt helgmellis med bra proteiner för mättnad och total njutning!
Annons

Ingredienser

    1. 1 Hel Banan
    2. 150 Gram Lindahls kvarg med vit choklad 0,2 %
    3. 2 Msk Önos hallonsylt lågkalori
    4. Kardemumma
    5. 1 St Kokt ägg
    6. Skivad tomat
    7. Salt
    8. 2 St Friggs riskakor med chiafrö och havssalt

Gör så här

    1. 1.

      Stek en hel banan i ugnen på 225 grader tills den fått lite färg, krydda med lite kardemumma och toppa med vitchokladkvarg och hallonsylt.

    2. 2.

      Servera tillsammans med två riskakor Friggs chia/havssalt toppat med skivat ägg, tomat och salt.

Är innehållet i detta recept olämpligt?