Ugnsrostade rödbetor m chèvrecrème

Ugnsrostade rödbetor m chèvrecrème

Av:
• 4-6 medelstora rödbetor • 2-3 msk olivolja • 1-2 msk flytande honung • 2-3 msk smör • 1 kruka timjan • flingsalt • 65 g rucola • 70 g pinjenötter Chevrecreme • 150 g chèvre • 2 dl crème fraiche • 1 klyfta vitlök • timjan • honung • vitpeppar
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      1. Rödbetor Skala betorna och skär dem i klyftor. Lägg dem på en ugnssäker plåt och ringla över olivolja och lite flytande honung. Klicka på 2-3 msk smör på betorna. Ta ett par timjan kvistar och plocka av bladen och strö över betorna. Sätt in i mitten av ugnen på 200 grader, ca 30 min eller tills betorna är mjuka. 2. Rosta under tiden pinjenötterna, i en torr stekpanna, tills nötterna är gyllenbruna. 3. Chèvrecrème Skär bort ostens "skal". Mosa den med en gaffel och lägg i en bunke. 4. Häll i 2

Är innehållet i detta recept olämpligt?