Ugnsfisk med kapris

Ugnsfisk med kapris

Av: / Foto: Kent Jardhammar
20 min
4 portioner
Vardagsrätten som är både är snabbt och god!
Fler recept på:
Ugnsbaka , Budgetmat, Citron, Dill, Tomater, Fisk
Annons

Ingredienser

    1. 600 g koljafilé
    2. 250 g delade körsbärstomater
    3. 1 tsk salt
    4. 1 tsk svartpeppar
    5. 2 dl grädde
    6. 1 st hackad fiskbuljongtärning
    7. 340 g bönpasta fusilli
    8. 3 msk kapris
    9. 2 msk hackad dill
    10. 1 st citronklyfta

Gör så här

    1. 1.

      Lägg fisken i en ugnsform. Strö ut tomaterna bredvid.

    2. 2.

      Salta och peppra, häll på grädde och strö buljongtärningen i formen. Ugnsstek i 200°, 15 min.

    3. 3.

      Koka pastan. Strö kapris och dill över fisken och pres­sa över en citronklyfta. Servera med pastan.

Fler recept på:
Ugnsbaka , Budgetmat, Citron, Dill, Tomater, Fisk
Är innehållet i detta recept olämpligt?