Tryffelmajonäs

Tryffelmajonäs

Av:
10 min
8 portioner
Från burgarforat
Annons

Ingredienser

    1. 2 st äggulor
    2. 1 msk champagnevinäger (Reimes)
    3. 2 tsk dijonsenap
    4. 3 dl rapsolja
    5. 2 tsk tryffelolja
    6. 1 tsk finmalet flingsalt
    7. 1 krm vitpeppar
    8. 2 krm lökpulver
    9. 1 krm paprikapulver
    10. 1 krm vitlökspulver
    11. 2 drag svartpepparkvarn
    12. 1 tsk flytande honung

Gör så här

    1. 1.

      Vispa ihop rumstempererade äggulor, senap och vinäger tills det blir bubblor.

    2. 2.

      Tillsätt olja först droppvis och sedan i stråle. Vispa länge så att majon blir hård.

    3. 3.

      Tillsätt resten av ingredienserna och vispa.

Är innehållet i detta recept olämpligt?