Tortillabröd (GLUTENFRIA)

Tortillabröd (GLUTENFRIA)

Av:
20 min
12
Annons

Ingredienser

  1. Ingredienser

    1. 7 dl glutenfri mjölmix
    2. 1 tsk salt
    3. 1 tsk bakpulver
    4. 2 msk olivolja
    5. 2 dl vatten

Gör så här

    1. 1.

      Blanda alla ingredienser. Ta inte i allt vatten på en gång . Behövs det mer vatten ta i lite till, skall bli en fast deg.

    2. 2.

      Dela i 12 bitar. Lägg dom under en handduk, så att de inte torkar

    3. 3.

      Ta och kavla eller platta ut varje degbit lika stor som stekpannan. Grädda i upphettad torr stekpanna ca. 1/2 minut på varje sida.

    4. 4.

      Lägg dom på varandra och vira in dom i en handduk.

    5. 5.

      Går bra att frysa in

Är innehållet i detta recept olämpligt?