Tortelloni med brysselkål, bacon och parmesanost

Tortelloni med brysselkål, bacon och parmesanost

Av: / Foto: Hemköp
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 2 pkt tärnat bacon
    2. 25 g smör
    3. 500 g brysselkål
    4. 2 pkt färsk tortelloni
    5. 50 g parmesanost
    6. 1 nypa salt
    7. 1 nypa svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Koka upp vatten och salt i en stor kastrull.

    2. 2.

      Stek baconet i smör i en stor stekpanna. Dra åt sidan.

    3. 3.

      Ansa och dela brysselkålen.

    4. 4.

      Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Lägg i brysselkålen de sista 2 minuterna och låt koka med. Häll av vattnet och vänd ner pasta och brysselkål med smör och bacon och vänd runt. Smaka av med salt och peppar. Bjud parmesan till att riva över.

Är innehållet i detta recept olämpligt?