Torskrygg med bacon, soltorkade tomater och bruten potatis

Torskrygg med bacon, soltorkade tomater och bruten potatis

Av:
4 pers
Bruten potatis: 800g små potatisar 2 msk smör salt, peppar Torskrygg: 1/2 röd lök 1 paket bacon 6 bitar soltorkade tomater 4 msk flytande smör 1 tsk sambal oelek 2 vitlöksklyftor 4 torskryggsfiléer 2 msk klippt, färsk persilja salt, peppar, timjan, oregano
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Tillbehör: 400g morötter 150g haricots verts salt 1. Koka potatisarna med skal till de är klara. Kontrollera med en tandpetare. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt. Ringla över smör och salta ordentligt. Värm ugnen till högsta temperatur med grilleffekt och ställ in potatisarna cirka 5 minuter – de ska bli lite knapriga på ytan. 2. Klyfta löken och skär baconskivorna i 3 remsor på längden. Stek lök och bacon tillsammans i cirka 3 minuter. S

Är innehållet i detta recept olämpligt?