Torsk med spetskål

Torsk med spetskål

Av:
Annons

Ingredienser

    1. Torsk ryggfiléer
    2. 1/2 Spetskål
    3. 1 Lök
    4. 1 Citron
    5. 1 Kruka Dill
    6. Salt
    7. Peppar
    8. 3 Dl Grädde

Gör så här

    1. 1.

      Sätt på potatis

    2. 2.

      Strimla spetskål och lök. Stek i smör tills de mjuknar och lägg sedan åt sidan.

    3. 3.

      Salta och peppra fisken och stek sedan i smör (2-3 min per sida) Lägg åt sidan och sätt gärna lock över för att hålla värmen.

    4. 4.

      Häll tillbaka kålen och löken i pannan och tillsätt grädde. Salta och peppra. Riv ner citronskal och smaka av med citronsaft. Häll över dillen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?