Torsk med spenat, fetaost, tomat och citron

Torsk med spenat, fetaost, tomat och citron

Av: / Foto: Micka
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 4 st torskfiléer
    2. 500 g hackad spenat
    3. 1 st röd lök
    4. 2 msk tomatpuré
    5. 1 msk sambal olek
    6. 1 st grönsaksbuljong
    7. 1 st citron
    8. 1 paket feta ost
    9. 2-3 st tomater
    10. citronpeppar
    11. salt
    12. peppar
    13. olivolja
    14. 4 port ris

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200 grader.

    2. 2.

      Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.

    3. 3.

      Hacka och fräs rödlök tills den mjuknat.

    4. 4.

      Blanda i spenat, grönsaksbuljong, tomatpuré, sambal olek, salt, peppar och citronpeppar.Häll blandningen i en ugnsfast form.

    5. 5.

      Skiva tomater och lägg på i ett lager. Skiva feta ost och lägg på i ett lager. Lägg torsken överst, häll över citronsaft, olja, salt och peppar.

    6. 6.

      In i ugnen tills torsken är färdig, innertemperatur 47 grader.

Är innehållet i detta recept olämpligt?