Torsk i grönsaksröra

Torsk i grönsaksröra

Av:
25 min
1 port
Annons

Ingredienser

    1. 125 g torskfilé
    2. salt, peppar
    3. 1 dl fiskbuljong
    4. kokt potatis
  1. Grönsaksröra

    1. 1/4 röd paprika
    2. 1/4 aubergine
    3. 1/4 purjolök
    4. 1/2 msk olja
    5. 1 krm salt
    6. 1/2 tsk balsamvinäger
    7. 2 krm timjan

Gör så här

    1. 1.

      Kärna ur paprikan och skär alla grönsakerna i bitar

    2. 2.

      Fräs grönsakerna i olja några min i en stekpanna (traktörpanna)

    3. 3.

      Krydda med salt, vinäger och timjan

    4. 4.

      Dela fisken i stora. Lägg fisken ovanpå grönsakerna. Salta, peppra och häll över buljongen

    5. 5.

      Lägg locket på och låt fisken ångkokas ovanpå grönsakerna ca 5 min

    6. 6.

      Servera med kokt potatis

Är innehållet i detta recept olämpligt?