Tonfisksallad med ägg

Tonfisksallad med ägg

Av:
Energi: 589 kcal, 53 g protein, 25 g fett, 34 g kolhydrater
Annons

Ingredienser

    1. 1 Burk Tonfisk
    2. 150 g kokt potatis
    3. 2 dl babyspenat
    4. 1/4 hackad rödlök
    5. 1 kokt ägg
    6. 1 dl gröna ärtor

Gör så här

    1. 1.

      Blanda samman 1 burk (150 g avrunnen vikt) tonfisk i vatten, 150 g kokt potatis (ungefär 3 små potatisar), 2 dl färsk babyspenat, ¼ hackad rödlök, 1 kokt ägg och 1 dl gröna ärtor.

    2. 2.

      Blanda en vinägrett på 2 tsk olivolja, 1 msk balsamvinäger och 2 tsk senap som du häller på salladen precis innan den ska ätas.

Är innehållet i detta recept olämpligt?