Tonfisksallad

Tonfisksallad

Av:
Tonfisksallad med ris och ägg
Annons

Ingredienser

  1. Ris, kokt

    1. 3 Dl
  2. Tonfisk

    1. 2 Burkar
  3. Ägg, hårdkokta

    1. 4 St
  4. Sallad

  5. Cocktailtomater

    1. 1 Ask
  6. Paprika, röd

    1. 1 St
  7. Majs

    1. 1.5 Dl
  8. Gräddfil

    1. 1 Dl
  9. Majonnäs

    1. 1.5 Msk
  10. Chilisås

    1. 1.5 Msk
  11. Salt

  12. Peppar

Gör så här

    1. 1.

      Koka riset och låt svalna.

    2. 2.

      Låt tonfisken rinna av och dela den i bitar. Skala och skär äggen i klyftor. Skölj grönsaker och skär sallad, tomater och paprika.

    3. 3.

      Blanda ris, tonfisk, sallad, tomater och majs. Lägg på äggklyftor.

    4. 4.

      Dressing: Blanda gräddfil, majonnäs och chilisås i en skål. Smaka av med salt och peppar. Servera dressingen till salladen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?