Tonfiskgratäng med ris

Tonfiskgratäng med ris

Av:
Annons

Ingredienser

    1. Ris
    2. 2 St Tonfiskburkar
    3. 1 St Purjolök
    4. 2 Dl Konserverade champinjoner
    5. 2 Dl Gräddfil
    6. 2 Dl Mjölk
    7. 1 Dl Chilisås
    8. 1 Dl Riven ost

Gör så här

    1. 1.

      Koka riset. Sätt ugnen på 225 grader.

    2. 2.

      Fräs purjolöken och svampen. Blanda gräddfil, mjölk och chilisås.

    3. 3.

      Lägg riset i botten på en ugnsform. Smula sönder tonfisken i bitar och lägg ovanpå. Bred purjolök och svamp ovanpå. Häll på såsen och toppa med riven ost.

    4. 4.

      Gratinera i 20 min.

Är innehållet i detta recept olämpligt?