Tomat- och cashewnötspasta med riven parmesan

Tomat- och cashewnötspasta med riven parmesan

Av: / Foto: Peter Phillips
20 min
4 personer
Busenkel middag eller lunchrätt som blir klar på nolltid.
Fler recept på:
Tomater, Vitlök, Cashewnötter, Nötter
Annons

Ingredienser

    1. 1–2 vitlöksklyftor
    2. 2 msk olivolja
    3. 1/2 dl blandade färska örter
    4. 1 burk goda körsbärstomater
    5. salt och en nypa socker
    6. 400 g pasta
    7. 1 1/2 dl cashewnötter
    8. färsk parmesanost

Gör så här

    1. 1.

      Finhacka vitlöken och fräs i en kastrull med olivolja. Häll över örter och tomater. Mixa alltihop direkt i kastrullen med handmixer. Smaka av med salt och lite socker.

    2. 2.

      Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och blanda ner den varma tomatsåsen. Hacka nötterna grovt och strö över tillsammans med riven parmesanost.

Fler recept på:
Tomater, Vitlök, Cashewnötter, Nötter
Är innehållet i detta recept olämpligt?