Tomat- och äppelchutney

Tomat- och äppelchutney

Av: / Foto: Erik Karlsson
135 min
1 stor burk
Ett perfekt tillbehör!
Fler recept på:
Tomater, Äpple
Annons

Ingredienser

    1. 6 st stora mogna tomater
    2. 6 st stora äpplen
    3. 3 msk riven färsk ingefära
    4. 2 dl russin, gärna gula
    5. 1 msk gula senapsfrön
    6. 8 dl råsocker
    7. 5 dl äppelcidervinäger

Gör så här

    1. 1.

      Skär ett kryss i tomaterna, doppa i kokande vatten, skala tomater och äpplen, kärna ur äpplena och tärna.

    2. 2.

      Koka samtliga ingredienser på svag värme cirka 2 timmar. Häll upp på burkar.

Fler recept på:
Tomater, Äpple
Är innehållet i detta recept olämpligt?