Tomat- & kaprissill

Tomat- & kaprissill

Av: / Foto: Erik Karlsson
1440 min
300 g sill
En gnutta sirap ger läcker balans i sillburken!
Fler recept på:
Jul, Rödlök
Annons

Ingredienser

    1. 2 burkar (à 200 g) matjesfiléer
    2. 2 msk kapris
    3. 2 msk finhackad rödlök
  1. Lag

    1. 3/4 dl tomatpuré
    2. ½ dl neutral matolja
    3. 2 msk rödvinsvinäger
    4. 3 msk mörk sirap

Gör så här

    1. 1.

      Skär filéerna i gaffelbitar.

    2. 2.

      Blanda ingredienserna till lagen. Varva sill, kapris, lök och lag i en skål eller burk.

    3. 3.

      Låt stå kallt minst 1 dygn före servering.

Fler recept på:
Jul, Rödlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?