Tilapia- och salladswraps

Tilapia- och salladswraps

Av:
30 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 1 tsk olivolja
    2. 1 tärnad gul lök
    3. 1 tärnad serranopeppar
    4. 2 msk pressad vitlök
    5. 900 g tilapiafiléer
    6. 5 dl tärnade tomater
    7. 0,6 dl hackad koriander
    8. ca 2 msk limejuice
    9. 1/4 tsk salt
    10. svartpeppar
    11. 8 stora romansalladsblad
    12. 1 avokado i skivor
    13. 2,5 dl strimlad rödkål

Gör så här

    1. 1.

      Värm en stor stekpanna. Häll i oljan och stek lök, serranopeppar och vitlök i ca 2-4 min eller tills löken börjar mjukna

    2. 2.

      Tillsätt fisken och stek ca 3-4 min på varje sida

    3. 3.

      Vrid ner värmen och dela fisken i mindre bitar. Tillsätt tomat, koriander, limejuice, salt och peppar och rör försiktigt ihop allt. Tillaga i ytterligare 3-4 min

    4. 4.

      Lägg ca 0,8 dl av röran i varje romansalladsblad och toppa med rödkålen och avokadoskivor. Garnera med en limeskiva och ev lite gräddfil

Är innehållet i detta recept olämpligt?