Tikka masala med färs och broccoli

Tikka masala med färs och broccoli

Av:
15 min
4 pers
Denna indiskt inspirerade rätt är otroligt lätt att laga, och framförallt god att äta! Grytan kokas samman med smaker av kokosmjölk och tikka masala, och äts med fördel ihop med ris eller nudlar. Den krispiga broccolin förhöjer rätten ytterligare!
Annons

Ingredienser

    1. 1 st gul lök
    2. 500 g Blandfärs
    3. 30 g tikka masala kryddblandning
    4. 400 ml Kokosmjölk
    5. 250 g Broccoli
    6. Ris

Gör så här

    1. 1.

      Koka riset enligt anvisning på förpackningen.

    2. 2.

      Skala och hacka löken. Stek löken och färsen i oljan i en stekpanna. Rör ner kryddan och kokosmjölken. Låt sjuda ca 5 minuter.

    3. 3.

      Ansa och skär broccolin i buketter. Koka dem i saltat vatten ca 4 minuter.

    4. 4.

      Servera grytan med ris och broccoli

Är innehållet i detta recept olämpligt?