Thaiinspirerad ingefärstorsk

Thaiinspirerad ingefärstorsk

Av:
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 2 msk riven ingefära
    2. 600 g torskfilé
    3. 1 st Vitlöksklyfta
    4. 1 msk röd currypasta
    5. 500 g Frysta wokgrönsaker
    6. 400 ml Kokosmjölk
    7. 1 st Grönsaksbuljong
    8. Salt och peppar

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 175°C.

    2. 2.

      Lägg torsken i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Lägg på ingefäran på fisken och sätt in mitt i ugnen tills fiskens innertemperatur är 56°C.

    3. 3.

      Skala och hacka vitlöken. Fräs den i rapsolja, tillsätt currypasta, wokgrönsaker, kokosmjölk och grönsaksbuljongtärning. Koka upp grönsaksgrytan och smaksätt med salt, peppar.

    4. 4.

      5.Servera torsken med grönsakscurryn och ris.

Är innehållet i detta recept olämpligt?