Tårtbotten, glutenfritt

Tårtbotten, glutenfritt

Av:
55 min
1 Tårta
Min bästa!
Annons

Ingredienser

    1. 4 st Ägg
    2. 2 dl Socker
    3. 2 dl Glutenfri mjölblandning
    4. 1,5 tsk Bakpulver

Gör så här

    1. 1.

      Lägg ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker till skum. Blanda ihop de torra ingredienserna, och rör ner dem i smeten. Rör den jämn.

    2. 2.

      Häll smeten i en smörjd 2-liters form som bröats med mandelmjöl eller annat glutenfritt mjöl.

    3. 3.

      Grädda nere i ugnen i ca 40 min.

    4. 4.

      Stjälp upp kakan då den svalnat något. Skär i 2-3 delar. Fukta med fruktsaft. Fyll och garnera kakan med bär och grädde.

Är innehållet i detta recept olämpligt?