Tacopaj utan pajdeg

Tacopaj utan pajdeg

Av: / Foto: jennys matblogg
35 min
5 st
Simpel och god tacopaj som görs utan pajdeg
Annons

Ingredienser

  1. Blandfärs

    1. 800 g
  2. Tacokryddpåse

    1. 2 st
  3. Tomatkross (fyllig)

    1. 1/2 burk
  4. Topping: Tomater

    1. 3 st
  5. creme fraiche

    1. 2 1/2 dl
  6. Riven ost

    1. 2 dl

Gör så här

    1. 1.

      Du behöver till 5-6 personer Till fyllningen: 800 gram blandfärs 2 tacokryddpåsar 1/2 burk med fyllig tomatkross Topping: tomater 2 1/2 dl creme fraiche 2 dl riven ost Gör så här: Fräs färsen klar, i med kryddningen och en halv burk med krossade tomater. Låt sjuda ihop ett par minuter. Fyll skalet med färsen, och dela tomaterna och lägg överst. Blanda ihop creme fraichen och den rivna osten och klicka ut över fyllningen.

    2. 2.

      Ställ sedan in tacopajen i mitten på ugnen i cirka 20-25 min på 200-225 grader. Servera med sallad eller tacochips

Är innehållet i detta recept olämpligt?