Tacopaj

Tacopaj

Av:
250 grader
Annons

Ingredienser

  1. Pajdeg

    1. 2 dl lätt kesella
    2. 2 msk margarin
    3. 2 dl mjöl
  2. Fyllning

    1. 1 burk krossade tomater
    2. 500 g nötfärs
    3. 1 påse tacomixkrydda
    4. 1 dl vatten
    5. 1 st gul lök
  3. Såsen

    1. 2 dl creme fraiche
    2. 4 msk majonäs
    3. 1 krm vitpeppar
    4. 1 dl riven ost

Gör så här

    1. 1.

      Pajdeg: Blanda ihop allt med en degvisp. In i kylen ca 1 timme. Dega ut och picka. Förgrädda tills den får lite färg.

    2. 2.

      Stek köttfärsen med tacomixen och vattnet.

    3. 3.

      Häll ut de krossade tomaterna i pajskalet.

    4. 4.

      Fördela ut köttfärsen över tomaterna.

    5. 5.

      Sprid ut lökringarna över köttfärsen.

    6. 6.

      Rör ihop ingredienserna till såsen och häll överst i pajskalet.

Är innehållet i detta recept olämpligt?