Svampfyllda pastarullar

Svampfyllda pastarullar

Av:
45 min
2 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 200 g blandad svamp
    2. 1/2 msk smör
    3. 1/2 purjolök
    4. 1 klyfta vitlök
    5. 1 dl crème fraiche
    6. 70 g babyspenat
    7. 3 ark färska pastaplattor
    8. 2 dl tomatsås
    9. 1 dl vatten
    10. 1 dl riven ost

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 225 grader.

    2. 2.

      Ansa och skär svampen i bitar. Stek i smör tills vätskan ångat bort och svampen fått färg.

    3. 3.

      Skölj och strimla purjolöken. Riv viklöken. Fräs med svampen tills löken mjuknat, salta och peppra under stekningen. Vänd ner crème fraiche och spenat. Smaka av med salt och peppar.

    4. 4.

      Lägg ut pastaplattorna och klicka ut svampröran. Rulla ihop och lägg i en ugnsform. Blanda tomatsåsen med vatten och häll på. Strö över osten. Gratinera i 20-25 minuter.

Är innehållet i detta recept olämpligt?