Supergod sallad med fetaost

Supergod sallad med fetaost

Av: / Foto: Annika Broman
4 portioner
Ibland är det gott och skönt att bara äta en fräsch sallad. Servera med ett gott bröd.
Annons

Ingredienser

    1. 1 påse blandsallad, ca 60 g
    2. 1 påse rucola, ca 60 g
    3. 300 g haricots verts. frysta eller färska
    4. 250 g fetaost
    5. några kvistar färsk mynta
    6. 350 g gröna ärter, tinade
    7. skal och saft av 1/2 citron
    8. 2 msk olivolja
    9. salt och nymald peppar

Gör så här

    1. 1.

      Skölj salladen och låt rinna av.

    2. 2.

      Koka haricots vertsen i lättsaltat vatten 4 minuter. Kyl snabbt i kallt rinnande vatten för att avbryta kokningen och för att behålla den gröna färgen.

    3. 3.

      Blanda ihop salladen med fetaost, mynta och ärter, strö över citronskal, -saft och olja. Krydda med salt och nymald peppar.

Är innehållet i detta recept olämpligt?