Stekta rädisor med bacon

Stekta rädisor med bacon

Av:
20 min
4 port
Rädisorna smakar fint som sidorätt eller till brunch med ett par stekta ägg. Och är allra bäst nystekta!
Annons

Ingredienser

    1. 300 g bacon
    2. 600 g rädisor
    3. 1 klyfta vitlök, pressad
    4. salt
    5. peppar
    6. 2 msk persilja, färsk

Gör så här

    1. 1.

      Skiva baconet och stek i en rejäl stekpanna på medelhög värme några minuter. Lägg i klyftade rädisor och pressad vitlök.

    2. 2.

      Fortsätt att steka under omrörning tills rädisorna fått fin färg och är lagom mjuka. Det tar upp till 10–15 minuter beroende på hur du vill ha dem. Smaka av med salt och peppar. Garnera med persilja.

Är innehållet i detta recept olämpligt?