Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Spola dem kalla i vatten och låt rinna av i ett durkslag.
Skala och skiva morötterna tunt. Skölj och strimla purjolöken. Kärna ur och strimla även paprikorna.
Skär broccolin i buketter och koka dem i lätt saltat vatten.
Hetta upp sesamoljan i en stek-/wokpanna och lägg i nudlarna och grönsakerna. Stek tills grönsakerna är mjuka och smaksätt med sweet chilisås, salt och svartpeppar.
Servera nudlarna med något av tillbehören.
Kyckling med ingefära och lime: Skala och strimla ingefäran fint. Tvätta limen noga. Riv med fina sidan av rivjärnet av skalet och pressa ut juicen. Strimla kycklingen och stek den i sesamoljan i ca 5 minuter. Lägg i ingefära, limeskal och -juice. Rör om och ta stekpannan från plattan. Låt kycklingen marinera ett par minuter. Smaka av med salt och svartpeppar och servera.
Teriyakitofu: Skär tofun i tärningar. Kärna ur och strimla spansk peppar och koriander fint. Blanda tofun med chili och koriander, ringla över teriyakisåsen och servera.
Chiliräkor: Blanda räkorna med sweet chilisås, salt och svartpeppar.