Stekt panerad spätta/torsk med remouladsås

Stekt panerad spätta/torsk med remouladsås

Av:
4
Annons

Ingredienser

    1. 1-2 iskbitar per person, tinad
    2. 1 tallrik med lite vetemjöl
    3. 1 tallrik med ett lättvispat ägg
    4. 1 tallrik med lite ströbröd + salt
    5. Potatis
  1. Remouladsås

    1. 5dl matyoghurt
    2. 3 msk majonnäs
    3. 4 msk bostongurka eller hackad smörgåsgurka
    4. 4 msk dill
    5. ½ msk citronsaft
    6. Salt

Gör så här

    1. 1.

      Doppa fiskfilé först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. Stek i rikligt med smör några minuter på varje sida. Servera med kokt potatis.

    2. 2.

      Remouladsås Blanda ihop och låt ställ kallt till servering.

Är innehållet i detta recept olämpligt?