Stekt karré med hoisinsås

Stekt karré med hoisinsås

Av: / Foto: Kent Jardhammar
20 min
4 portioner
Stekt karré på asiatisk vis med nudlar och hoisinsås.
Fler recept på:
Fläsk
Annons

Ingredienser

    1. 250 g äggnudlar
    2. 1 påse wokgrönsaker Vietnamese, 450 g
    3. 4 skivor fläskkarré
    4. 2 msk neutral olja
    5. salt och peppar
    6. 1 msk sesamfrön
  1. Hoisinsås

    1. 1 dl ketjap manis sojasås
    2. 4 msk ketchup
    3. 1–2 tsk sambal oelek
    4. 2 tsk riven färsk ingefära

Gör så här

    1. 1.

      Blanda såsen.

    2. 2.

      Tillaga nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Woka grönsakerna, tillsätt nudlarna och blanda runt.

    3. 3.

      Stek köttet i olja 3–4 minuter per sida. Salta, peppra och strö över sesamfrön.

    4. 4.

      Servera köttet med nudelwoken och såsen.

Fler recept på:
Fläsk
Är innehållet i detta recept olämpligt?