Stekt brysselkål

Stekt brysselkål

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 400 g brysselkål
    2. 1 klyfta vitlök
    3. 1 tsk chili (hackad)
    4. 1 msk persilja (hackad)
    5. salt

Gör så här

    1. 1.

      Dela brysselkålen på längden.

    2. 2.

      Stek brysselkålshalvorna på hög värme i en stekpanna. Lägg gärna snittade ytan neråt.

    3. 3.

      Rör om då och då och stek tills brysselkålen fått fin färg och börjar bli lite mjuk.

    4. 4.

      Sänk värmen något och pressa ner vitlöksklyftan. Tillsätt chili och persilja.

    5. 5.

      Rör om och stek samman snabbt ytterligare någon minut. Smaka av med lite salt.

Är innehållet i detta recept olämpligt?