Srirachasill

Srirachasill

Av:
30 min
6
Längtar du efter mer hetta på julbordet, påsk- eller midsommarbuffén? Bjud på en färdiginlagd sill smaksatt med trendiga chilisåsen sriracha. Tillsammans med gräddfil, majonnäs, honung och limeskal blir det en spännande krämig sill med skönt sting.
Annons

Ingredienser

    1. 1 st 5 minuterssill
    2. 1 dl Majonäs
    3. 1 dl Gräddfil
    4. 1 tsk Honung
    5. 1 tsk Chillisås av Srirachatyp
    6. 1 st Skal från Lime
    7. Salt & Pappar

Gör så här

    1. 1.

      Häll av sillen och låt den rinna av ordentligt.

    2. 2.

      Skär sillen i sneda bitar om den är hel.

    3. 3.

      Blanda majonnäs, gräddfil, honung och limeskal. Smaka av med srirachasås, salt och peppar.

    4. 4.

      Blanda sillen med såsen. Täck över och låt sillen stå minst 12 timmar i kylen före servering.

Är innehållet i detta recept olämpligt?