Squashchips

Squashchips

Av: / Foto: Ralph Månsson
60 min
6 personer
Ett perfekt drinktilltugg!
Fler recept på:
Picknickmat
Annons

Ingredienser

    1. 2 squasher
    2. 2 msk olja
    3. salt och peppar
    4. 1 dl finriven parmesanost
    5. olivolja
  1. Krassedipp

    1. 1 ask krasse
    2. 1 msk olja
    3. ca 3 dl gräddfil
    4. Servering
    5. grissini (brödpinnar)

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 150C.

    2. 2.

      Krassedipp: Klipp krassen och lägg i en skål. Tillsätt olja och gräddfil, smaka av med salt och peppar och blanda väl.

    3. 3.

      Skiva squashen mycket tunt, 1–2 mm, och lägg i en bunke. Tillsätt 2 msk olja och vänd runt. Krydda med salt och peppar, tillsätt parmesan och blanda väl.

    4. 4.

      Lägg ut squashen på två bakpappersklädda plåtar. Rosta mitt i ugnen tills de börjar få färg, ca 40 minuter. Servera direkt med krassedippen. Servera gärna med grissini till.

Fler recept på:
Picknickmat
Är innehållet i detta recept olämpligt?