Spenatröra med vin

Spenatröra med vin

Av:
15 min
2 Pers
Krämig röra att ha till stekt fisk eller stekta pilgrimsmusslor. Istället för ris eller nåt liknande.
Annons

Ingredienser

    1. 200 Gr Fryst hackad spenat
    2. 100 Gr Philadelphiaost
    3. 1 Dl Vitt vin
    4. 0,5 St Hackad rödlök
    5. 1 Klick Smör
    6. 1 Nypa Riven muskot
    7. 1 Nypa Salt
    8. 1 Nypa Svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Tina spenaten i en panna tillsammans med lite smör.

    2. 2.

      När den har tinat, lägg i löken och låt fräsa tillsammans i några minuter.

    3. 3.

      Häll sen i vinet och låt det koka in i spenaten.

    4. 4.

      Klicka sen i Philadelphiaosten mot slutet och smaksätt med riven muskot, salt och peppar.

    5. 5.

      Serveras till stekta pilgrimsmusslor eller stekt lax.

Är innehållet i detta recept olämpligt?