Spaghetti parmigiano med fräst savoykål och grädde

Spaghetti parmigiano med fräst savoykål och grädde

Av:
4 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 250 g coctailtomater
    2. 1 påse riven parmesan
    3. 400 g rökt picknickbog
    4. 250 g savoykål
    5. 360 g spaghetti
    6. 1 dl vispgrädde
    7. 2 dl mjölk
    8. 2 klyftor vitlök
    9. 1/2 msk torkad timjan
    10. salt och peppar

Gör så här

    1. 1.

      Koka spaghettin. Tärna bogen och skär savoykålen i mindre bitar.

    2. 2.

      Hetta upp en stekpanna och fräs kål och bogen 2-3 min. Tillsätt pressad vitlök, timjan, mjölk och vispgrädde. Låt puttra 2-4 min.

    3. 3.

      Blanda ihop nykokt spaghetti, kål och bogfräset och parmesanen. Smaka av med salt och peppar.

    4. 4.

      Servera spaghettin med tomaterna.

Är innehållet i detta recept olämpligt?