Sockerkaka i micron

Sockerkaka i micron

Av:
10 min
10 Min
25 g smör 4 msk mjölk 1 ägg 1 dl socker 1½ dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker
Annons

Ingredienser

    1. 4 Msk Mjölk
    2. 1 Dl Socker
    3. 1 St Ägg
    4. 1 Tsk Bakpulver
    5. 25 G Smör
    6. 1 1/2 Dl Vetemjöl
    7. 2 Tsk Vaniljsocker

Gör så här

    1. 1.

      Smält smöret i MicroCook kannan, häll över i en vispskål. Se till att få smör runt om på kanterna genom att rulla kannan. Bröa formen.

    2. 2.

      Blanda i resten av ingredienserna i vispskålen och häll över i kannan

    3. 3.

      Grädda utan lock på full effekt (ej Jet) i 3½-4 min. Vänd upp och ner på ett fat.

    4. 4.

      Serveringstips: Använd sockerkakan som botten till en minitårta. Lägg på ett lager grädde och på toppen t.ex. ananas eller aprikoser.

Är innehållet i detta recept olämpligt?