Smörgåsplock

Smörgåsplock

Av: / Foto: Janet Gustavsson
20 min
16 stycken
Recept på glutenfri smörgåsplock - perfekt som tilltugg.
Fler recept på:
Bröllop, Dill
Annons

Ingredienser

    1. 8 skivor av glutenfritt bröd. Sök på "Grundrecept smörgåstårtsbottenbakat"
  1. Fyllning

    1. 150 g leverpastej, glutenfri
  2. Topping

    1. 100 g färskost
    2. 2 msk hackad dill
  3. Garnering

    1. 1 st stor kiwi eller 2 små
    2. 8 st rädisor

Gör så här

    1. 1.

      Skär brödet i tunna skivor, kantskär och dela varje skiva i fyra delar. Bred hälften med leverpastejen, täck med övriga brödskivor. Bred på färskost och stör över dill.

    2. 2.

      Skär kiwin i 8 skivor, 3 mm tjocka. Stansa ut blommor med hjälp av en form. Eller skala och skär i skivor. Skär jack i rädisorna, så det blir som kronblad, fäst kiwi på hälften av tilltuggen och rädisor på hälften med hjälp av tandpetare.

Fler recept på:
Bröllop, Dill
Är innehållet i detta recept olämpligt?