Smörgås med makrill, tomatsalsa och ägg

Kay

Smörgås med makrill, tomatsalsa och ägg

Av:
2 portioner
Annons

Ingredienser

    1. 2 st frallor
    2. 1 burk makrillfilé i tomat
    3. 2 st hårdkokta ägg
    4. 2 st dillkvistar

Gör så här

    1. 1.

      Skölj och skär tomaterna i små tärningar. Skala och hacka löken. Dela och kärna ur chilin och skär den i små tärningar.

    2. 2.

      Gör salsan (se separat recept). Blanda tomater, lök och chili i en skål. Häll över olivolja och citronsaft. Strö över dillfröna och smaka av med salt. Låt stå och dra till sig smakerna en liten stund.

    3. 3.

      Dela frallorna och lägg på salladsblad och makrill. Toppa med tomatsalsa, skivat ägg och dill.

Är innehållet i detta recept olämpligt?