Smördegsflarn

Smördegsflarn

Av:
24 bitar
passar som snacks till fördrinken
Annons

Ingredienser

  1. Ingredienser

    1. 1 rulle kyld smördeg
    2. 2 dl creme fraiche
    3. lite färsk rosmarin
    4. 2 dl riven västerbottenos
    5. 2 dl valnötter
    6. lite . honung
  2. Picklad rödlök

    1. 1 st röd lök
    2. 2 msk olivolja
    3. 1 msk pressad citron

Gör så här

    1. 1.

      Sätt på ugnen 225 grader. Rulla ut degen på sitt bakpapper. Nagga degen och bred på creme fraiche. Strö över ost, rosmarin och valnötter.

    2. 2.

      Vik upp en liten kant runt om. Ringla över honung och grädda mitt i ugnen, 20 min.

    3. 3.

      Picklad rödlök. Skala och skiva löken tunt. Blanda lök, olja, citronsaft, salt och peppar och låt dra i 15 min.

    4. 4.

      Skär smördegsflarnet i bitar och lägg på den picklade löken.

Är innehållet i detta recept olämpligt?