Skurna chokladkakor

Skurna chokladkakor

Av: / Foto: H&A
25 Stycken
Ungstemperatur:
Annons

Ingredienser

    1. 200 G Smör/margarin
    2. 2 1/2 DL Strösocker
    3. 5 DL Vetemjöl
    4. 4 MSK Kakao
    5. 1 TSK Bakpulver
    6. 1 MSK Vaniljsocker
    7. 1 Ägg
  1. Pensling/garnering

    1. 1 Ägg
    2. Pärlsocker

Gör så här

    1. 1.

      Blanda alla ingredienser till en smidig deg och dela den i 6 delar.

    2. 2.

      Forma bitarna till rullar, lägg på bakplåtspapper och tryck ut dem till längder.

    3. 3.

      Pensla på ägget och strö på pärlsocker. Grädda mitt i ungnen i ca 15 min. Skär dem i snittar när de tagits ut ur ungen.

Är innehållet i detta recept olämpligt?